Επιμόρφωση νηπιαγωγών 1ου & 2ου Νηπιαγωγείων Πανοράματος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τα 1ο και 2ο νηπιαγωγεία Πανοράματος. Η συνεργασία περιλαμβάνει μια δράση ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης 15 νηπιαγωγών με έμφαση στη διαχείριση των συγκρούσεων στην τάξη και στόχο να εφοδιάσει τους νηπιαγωγούς με βασικές δεξιότητες και στρατηγικές για την προώθηση ενός θετικού και φροντιστικού περιβάλλοντος για τα μικρά μας παιδιά.
Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 16:30 εκπαίδευση, θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Νηπιαγωγείο Πανοράματος, προωθώντας την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα ισχυρό δίκτυο υποστήριξης και συνεργασίας.
Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η εκπαίδευση, θα ρωτήσετε; Η διαχείριση των συγκρούσεων παίζει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη των μικρών ηρώων μας. Με την αποτελεσματική αντιμετώπιση και διαπραγμάτευση των συγκρούσεων, ενδυναμώνουμε τα παιδιά να κατανοούν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, να επικοινωνούν τις ανάγκες τους και να καλλιεργούν την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό για τους άλλους. Αυτές οι βασικές δεξιότητες δεν θα διαμορφώσουν μόνο την ακαδημαϊκή τους πορεία, αλλά θα συμβάλουν και στη συνολική προσωπική και κοινωνική τους ανάπτυξη.
Στην “ΕΛΠΙΔΑ” πιστεύουμε ότι τα νηπιαγωγεία αποτελούν το θεμέλιο όπου ξεκινά η δια βίου μάθηση και οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις των παιδιών. Παρέχοντας στους εκπαιδευτικούς τα εργαλεία για να διαχειρίζονται τις συγκρούσεις με εποικοδομητικό τρόπο, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου κάθε παιδί αισθάνεται ότι ακούγεται, εκτιμάται και είναι ασφαλές.

Μοιραστείτε αυτό το αρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Πρόσφατα