Πρόσκληση σε ομάδα γονέων «Εμείς και τα παιδιά μας» στο Γυμνάσιο Ν. Επιβατών

Το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ», ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Γυμνασίου Ν. Επιβατών, οργανώνει Ομάδα Γονέων, 10 εβδομαδιαίων συναντήσεων, με τίτλο «Εμείς και τα παιδιά μας». Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα θα έχει ως βασικό σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους γονείς να επεξεργαστούν ζητήματα που σχετίζονται με το ρόλο τους, μέσα σε έναν ασφαλή χώρο μοιράσματος. Η ειδικότερη θεματολογία θα προκύψει μέσα από τις ανάγκες των γονέων που θα συμμετάσχουν. Μια ενδεικτική θεματολογία για γονείς παιδιών στην εφηβεία μπορεί να είναι: η επικοινωνία με τον/την έφηβο, η οριοθέτηση, η προστασία από εξαρτητικές συμπεριφορές, η ασφάλεια στις σχέσεις με τους συνομηλίκους, η σημασία της αυτονόμησης κ.α.
Οι συναντήσεις της ομάδας θα γίνουν στο χώρο του Γυμνασίου, θα βασιστούν στη βιωματική μέθοδο, θα είναι δίωρες και θα λειτουργήσουν σε εβδομαδιαία βάση, σε σταθερή ημέρα και ώρα. Η έναρξη της ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες 18:00-20:00.
Συντονίστρια της ομάδας θα είναι η κα Μαριάννα Δρακοπούλου, Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχαναλύτρια, στέλεχος του Κ.Π. Ελπίδα.
Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν. Προϋποθέσεις υλοποίησης της ομάδας γονέων είναι η δυνατότητα δέσμευσης των μελών της στο σύνολο των συναντήσεων (10), καθώς και η συμμετοχή κατ’ ελάχιστο 15 γονέων. Οι γονείς που επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024: https://forms.gle/WYdciDsA2H1EnNmX9

Μοιραστείτε αυτό το αρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Πρόσφατα