«Ο Γονιός στη σύγχρονη εποχή: προκλήσεις και δυνατότητες»
Event Details
Το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ» οργανώνει Ομάδα Γονέων, 8 συναντήσεων, με τίτλο «Ο Γονιός στη σύγχρονη εποχή: προκλήσεις και δυνατότητες». Η ομάδα έχει ως
Event Details
Το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ» οργανώνει Ομάδα Γονέων, 8 συναντήσεων, με τίτλο «Ο Γονιός στη σύγχρονη εποχή: προκλήσεις και δυνατότητες».
Η ομάδα έχει ως βασικό σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους γονείς να επεξεργαστούν ζητήματα που σχετίζονται με το ρόλο τους, μέσα σε έναν ασφαλή χώρο μοιράσματος. Η ειδικότερη θεματολογία προκύπτει μέσα από τις ανάγκες των γονέων που συμμετέχουν : η επικοινωνία στην οικογένεια, η οριοθέτηση, η σημασία της αυτονόμησης, η ασφάλεια στις σχέσεις με συνομηλίκους, η πρόληψη των εξαρτήσεων και της σχολικής βίας κ.α.
Οι συναντήσεις της ομάδας υλοποιούνται στο χώρο του 9ου Δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς, βασίζονται στη βιωματική μέθοδο, είναι δίωρες και λειτουργούν σε 15νθήμερη βάση. Η έναρξη της ομάδας έγινε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:00.
Συντονίστρια της ομάδας είναι η κα Μαριάννα Δρακοπούλου, Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχαναλύτρια, Χοροθεραπεύτρια, στέλεχος του Κ.Π. Ελπίδα.
more
Time
February 26, 2025 5:00 pm - June 11, 2025 7:00 pm(GMT+02:00)