«Ξεκλείδωσε τις επιλογές σου, ελεύθερος από εξαρτήσεις»

mon04jul8:00 pmmon11:00 am«Ξεκλείδωσε τις επιλογές σου, ελεύθερος από εξαρτήσεις»Εκδήλωση στον Δήμο Θέρμης8:00 pm - 11:00 am Κεντρική Πλατεία Θέρμης Event Organized ByΚεντρο Πρόληψης ΕΠΛΙΔΑ, Δήμο Θέρμης, Διεύθυνση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ΚΕ.Π. Υγείας, Κοινωνικές Δομές του Δήμου Θέρμης, Συμβούλιο Νέων Θέρμης

Event Details

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αν.Θεσ/νίκης “ΕΛΠΙΔΑ” στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών συνεργάζεται με το Δήμο Θέρμης, την Διεύθυνση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, το ΚΕ.Π. Υγείας, τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Θέρμης, το Συμβούλιο Νέων Θέρμης, με την ευγενική υποστήριξη της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. στη διοργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης με τίτλο:
«Ξεκλείδωσε τις επιλογές σου, ελεύθερος από εξαρτήσεις», τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022.

 

Αυτή τη χρονιά, το μήνυμα της Πρόληψης συνοψίζεται στην αξία που έχει να είναι ο καθένας ενήμερος για τις επιλογές του και για τις δυνατότητες που υπάρχουν, τόσο μέσα του όσο και στο περιβάλλον του. Η αξιοποίηση όλων των παραπάνω συνίσταται στη διαμόρφωση μιας ελεύθερης βούλησης για το άτομο, τις ομάδες, τις κοινωνίες, μιας βούλησης που δεν παγιδεύεται στη μονομέρεια και τα στενά όρια οποιασδήποτε μορφής εξάρτησης.

 

Η εκδήλωση θα γίνει με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, στην κεντρική πλατεία της Θέρμης. Η έναρξη θα γίνει στις 8μμ, καλώντας τα παιδιά και τους νέους να συμμετάσχουν σε βιωματικά εργαστήρια με θέμα την πρόληψη κατά των εξαρτήσεων. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα Μουσικά Σχήματα των Νέων Θέρμης και «Χειμώνας 21».

 

Ευχόμενοι να σας δούμε συνοδοιπόρους στο έργο μας, σας προσκαλούμε στην εκδήλωσή μας, με την ελπίδα να γίνει τόπος συνάντησης, χαράς και κινητοποίησης!

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης.

more

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *