«Μπαμπά, είσαι πολύτιμος!...και στην εφηβεία!!»

mon29augAll Day«Μπαμπά, είσαι πολύτιμος!...και στην εφηβεία!!»Έναρξη Διαδικτυακών Ομάδων Γονέων(All Day: monday) Event Organized ByΚεντρο Πρόληψης ΕΠΛΙΔΑ

Event Details

Το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ» διοργανώνει δύο (2) Διαδικτυακές Ομάδες Γονέων αποκλειστικά για μπαμπάδες με παιδιά στην εφηβεία.
Οι σημερινοί μπαμπάδες, που αναλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην ανατροφή και φροντίδα των παιδιών τους, ορίζουν εκ νέου την έννοια της πατρότητας. Ρόλος μοναδικός, ωστόσο, με προκλήσεις και απαιτήσεις, που χρειάζεται υποστήριξη και καθοδήγηση, ώστε να είναι σε θέση να δώσει στο παιδί τα κατάλληλα εφόδια για ψυχική υγεία και να το βοηθήσει να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος μας στις συγκεκριμένες ομάδες γονέων είναι να αναγνωρίσουν οι γονείς τα δικά τους συναισθήματα, να εξασκηθούν σε δεξιότητες επικοινωνίας, αυτοέλεγχος και διαχείρισης συγκρούσεων και να κατανοήσουν ότι τα προβλήματά τους μπορεί να είναι κοινά με αυτά που αντιμετωπίζουν άλλες οικογένειες.

Οι συναντήσεις των ομάδων θα βασιστούν στη βιωματική μέθοδο, θα είναι 10 δίωρες και θα λειτουργήσουν σε εβδομαδιαία βάση.

Η έναρξη της Α΄ Ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες 16:45 – 18:45.
Η έναρξη της Β΄ Ομάδας θα γίνει την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 και ώρες 19:00 – 21:00.

Συντονιστές των ομάδων θα είναι οι κ.κ Μαυρομιχάλης Αναστάσης, Ψυχολόγος και Μεδίτσκος Ανδρέας, Κοινωνιολόγος, αντίστοιχα.

 

more

Time

All Day (Monday)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *