Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό

mon03jun6:30 pmmon8:30 pmΜετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό6:30 pm - 8:30 pm(GMT+03:00) Κέντρο Πρόληψης "Ελπίδα", Ησιόδου 10, Ν. Κρήνη

Event Details

Tο Κέντρο Πρόληψης Ελπίδα σε συνεργασία με τα 8ο, 9ο, 12ο, 13ο και 25ο Νηπιαγωγεία Καλαμαριάς και το 3ο Νηπιαγωγείο Περαίας, διοργανώνει Συνάντηση Γονέων με θέμα τη “Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό”.
Η εκδήλωση απευθύνεται στους γονείς των μαθητών των παραπάνω Νηπιαγωγείων, τα οποία συνεργάστηκαν με τα επιστημονικά στελέχη του ΚΠ Ελπίδα για την υλοποίηση του προγράμματος “Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο… στο Δημοτικό…Χτίζοντας γέφυρες”.
Σκοπός του προγράμματος ήταν η ανάπτυξη και η ενίσχυση κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων που θα διευκολύνουν την ομαλή μετάβαση των παιδιών από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό και θα τα βοηθήσουν να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις και προκλήσεις της καθημερινής ζωής.
Η συνάντηση με τους γονείς θα έχει ως στόχο την ενημέρωσή τους γύρω από το πρόγραμμα καθώς και τη διερεύνηση εκείνων των στοιχείων και δεξιοτήτων, που, αν ενισχυθούν από το οικογενειακό περιβάλλον, μπορούν να συμβάλουν στην ομαλή μετάβαση των παιδιών.
Η συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 3/6/2024, στις 18:30, στο χώρο του ΚΠ Ελπίδα.
Συντονίστριες της συνάντησης θα είναι οι ψυχολόγοι του ΚΠ Ελπίδα: κα Μαριάννα Δρακοπούλου και κα Γεωργία Γκιούρκα.

more

Time

(Monday) 6:30 pm - 8:30 pm(GMT+03:00)

Location

Κέντρο Πρόληψης "Ελπίδα"

Ησιόδου 10, Ν. Κρήνη

Other Events