Έναρξη ομάδας γονέων «Εμείς και τα παιδιά μας» στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας

mon05feb4:45 pmmon6:45 pmΈναρξη ομάδας γονέων «Εμείς και τα παιδιά μας» στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ΠυλαίαςΓονείς4:45 pm - 6:45 pm(GMT+02:00) 3ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας Event Organized ByΚ.Π. "ΕΛΠΙΔΑ"

Event Details

Το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ» οργανώνει Ομάδα Γονέων, με τίτλο «Εμείς και τα παιδιά μας».

Η Ομάδα έχει ως βασικό σκοπό τη στήριξη των γονέων και κηδεμόνων στον πολύπλοκο ρόλο της σύγχρονης πραγματικότητας. Έτσι λοιπόν, οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν με βιωματικό τρόπο, ζητήματα που σχετίζονται με το ρόλο τους, καθώς και να μοιραστούν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους στο ασφαλές πλαίσιο της ομάδας. Η ειδικότερη θεματολογία θα προκύψει μέσα από τις ανάγκες αυτών που θα συμμετάσχουν.

Οι συνολικά 10 συναντήσεις της ομάδας θα διεξάγονται στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας σε εβδομαδιαία βάση και θα διαρκούν δύο ώρεςκάθε Δευτέρα 16:45-18:45.

Η έναρξη της ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024.

Συντονιστής της ομάδας θα είναι o κος Αναστάσης Μαυρομιχάλης, Ψυχολόγος Α.Π.Θ., MSc Κοινωνικής & Κλινικής Ψυχολογίας των Εξαρτήσεων, Ψυχοθεραπευτής & Επόπτης Gestalt, στέλεχος του Κ.Π. Ελπίδα.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν. Προϋποθέσεις υλοποίησης της ομάδας γονέων είναι η δυνατότητα δέσμευσης των μελών της στο σύνολο των συναντήσεων (10), καθώς και η συμμετοχή κατ’ ελάχιστο 15 γονέων. Οι γονείς που επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024:  https://forms.gle/nTm5afYerbxpQ2xn8

more

Time

(Monday) 4:45 pm - 6:45 pm(GMT+02:00)