Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2023

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του τουρνουά ποδοσφαίρου “Παίζουμε ΜΕ τη ζωή, δεν παίζουμε ΜΕ τη ζωή”, που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης “ΕΛΠΙΔΑ” σε συνεργασία με τη Δομή Της 1ης Φεβρουαρίου 2022 Εις το Όνομα του Άλκη – In The Name Of Alkis, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών! 🏆⚽️
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό μας για την απίστευτη ανταπόκριση και συμμετοχή σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση, η οποία είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων ατόμων για τη σημασία της πρόληψης και της προστασίας από εξαρτητικές και επικίνδυνες συμπεριφορές.
Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ανεκτίμητη υποστήριξη και συνεισφορά των αξιόλογων εταίρων και ιδιωτών μας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες και την εκτίμησή μας προς:
🙏 Τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Angelos Charisteas, για την υποστήριξη με την παρουσία του στην εκδήλωση. Η αφοσίωσή του στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τη νεολαία μας είναι αξιέπαινη.
🙏 Τον κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης Δήμαρχος Καλαμαριάς, για την αμέριστη υποστήριξη και πίστη του στον σκοπό μας. Η παρουσία του και η ενθάρρυνση έκαναν πραγματικά τη διαφορά.
🙏 Τον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμος Θερμαϊκού – Municipality of Thermaikos, κ. Οικονομίδη Κώστα, για τη συνεργασία και την υποστήριξη της δράσης. Η δέσμευσή του για την προώθηση του αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής αποτελεί πηγή έμπνευσης.
🙏 Την κ. Dora Ioakeimidou από τον ΟΑΣΠΕ, οι ανεκτίμητες υπηρεσίες της οποίας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Η τεχνογνωσία και η αφοσίωσή της εκτιμώνται πραγματικά.
🙏 Τους κ.κ. Μουρατίδη Χαράλαμπο και Μπουλομύτη Δημήτρη από το Athletic Park, για τη γενναιόδωρη παραχώρηση της χρήσης των χώρων τους και την παροχή ροφημάτων αλλά και νερών στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Η υποστήριξη και η γενναιοδωρία τους συνέβαλαν καθοριστικά στη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος για τα παιδιά.
Τέλος, είμαστε απεριόριστα ευγνώμονες στον καθένα από εσάς που βρεθήκατε κοντά μας και υποστηρίξατε τον σκοπό μας. Ας αποτελέσει η συγκεκριμένη μέρα, μια μέρα υπενθύμισης το πώς η δύναμη του αθλητισμού μπορεί να αποτρέψει τις εξαρτήσεις και να προστατεύσει τα παιδιά μας από επικίνδυνες συμπεριφορές.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας… 💪💙

 

Μοιραστείτε αυτό το αρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Πρόσφατα